Behandelingen

FasterEFT

Met FasterEFT behandelingen help en leer ik je, om op een eenvoudige en effectieve manier je angsten en belemmerende overtuigingen los te laten, waardoor je andere, betere keuzes kunt maken in je leven. Via kinesiologie zoeken we naar de prioriteit en de onderliggende oorzaken.

The Emotion Code & The Body Code

Het is verbazend hoe gemakkelijk negatieve energieën die zich hebben vastgezet in het lichaam en zorgen voor onbalansen op emotioneel en lichamelijk gebied, kunnen worden opgespoord (via kinesiologie) en verwijderd via The Emotion Code. Daarnaast is het dé manier om de muur rondom het hart weer af te breken. 

Allergie behandelingen

Allergieën kunnen worden behandeld door middel van o.a. drukpunten op de rug en acupunctuurpunten, Wayne Topping, Jimmy Scott of een combinatie daarvan, al naar gelang wat nodig blijkt te zijn. Met als resultaat dat zowel allergieën als emotionele blokkades worden opgespoord (via kinesiologie), uitgeschakeld en tekorten worden aangevuld.

Woordblindsessies

De methode die ik hanteer bij kinderen en volwassenen met lees/leerproblemen bestaat uit een combinatie van Edukinesiologie, stressregulering en waar nodig allergie behandelingen. Deze werkwijze levert het snelst goede resultaten op.

Leefblindsessies

Voor diegene die moeite heeft bepaalde doelen te bereiken hoewel hij iets heel graag wil, of steeds in dezelfde valkuilen trapt en hierin verandering wil brengen wordt via kinesiologie gezocht naar onderliggende storingen en deze gecorrigeerd.

Sessie Via Whatsapp-bellen
Sessie via Whatsapp

 

Reacties zijn gesloten.