FasterEFT

(Klik op Behandelingen voor een overzicht van alle behandelingen).

Als het om emoties gaat werk ik bij voorkeur met FasterEFT. Met FasterEFT verander    je de emoties die tot dan toe altijd bij bepaalde herinneringen hoorden. Het is de manier waarop ik je help en leer belemmerende overtuigingen en angsten los te laten, waardoor je andere, betere keuzes kunt maken in je leven. Het voelt werkelijk anders.

Het mooie aan FasterEFT is dat het gemakkelijk aan te leren is, zodat je er al snel thuis zelf mee aan de slag kunt, waardoor minder behandelingen nodig zijn en je het gereedschap voor echte vrijheid zelf in handen hebt. Een van de voordelen van FasterEFT ten opzichte van het “gewone” EFT is dat er minder energiepunten getikt worden.

FasterEFT is een vorm van EFT (Emotional Freedom Technique)  en ontwikkeld door Robert Smith. Het integreert de meest effectieve elementen uit EFT, NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), en hypnotherapie. Daarnaast wordt er bewust gewerkt met de kracht van het onderbewuste. Hij ontdekte namelijk tijdens het behandelen van zijn cliënten dat bij al deze cliënten dezelfde basisemoties optraden, zoals verdriet, hulpeloosheid, hopeloosheid, frustratie, boosheid, emotionele trauma’s. Deze kennis heeft hem ertoe gebracht die emoties daadwerkelijk te benoemen in zijn FasterEFT protocol.

Het is aan te raden voor het eerste consult een uitgebreide lijst te maken van alle stressvolle gebeurtenissen in je leven en de erbij behorende gevoelens (zonder er echter in te duiken). Geen lange verhalen, gewoon een opsomming, het hoeft niet in chronologische volgorde te zijn.

Die lijst kan er als volgt uitzien:

Geboorte: navelstreng om nek.

10 jaar: die keer dat ik slaag kreeg van ………   (bang/boos/hulpeloos).

5   jaar: Toen onze hond stierf (verdrietig/eenzaam/boos).

30 jaar: Scheiding (boos/verdrietig/schuldig).

8   jaar: Longontsteking (pijn, bang, eenzaam).

3   jaar: verdwaald op het strand (bang/in de steek gelaten).

15 jaar: aanranding (ongeloof/bang/geschrokken/boos/schuldig).

etc. etc. etc.

Sessies ook via Skype, FaceTime en Whatsapp-bellen mogelijk!
Download hier Skype eenvoudig en gratis.

2 Responses to FasterEFT