Cursus Zicht op Woordblind

(Klik op cursussen voor een overzicht van alle cursussen).

Coby Schasfoort is de schrijfster van het boek Zicht op Woordblind en heeft deze cursus samengesteld.

In de cursus Zicht op woordblind komen technieken aan bod om kinderen en volwassenen te helpen met leerproblemen. Niet alleen woord-blind-heid, maar allerlei blokkades bij het opnemen van informatie komen aan bod. En natuurlijk het overwinnen hiervan met behulp van Educatieve Kinesiologie.

Je leert de functies van linker- en rechterhersenhelft, hoe ze niet zonder elkaar kunnen en wat ze je ieder apart als talent hebben te bieden. Om deze samenwerking te bewerkstelligen werken we met oog- en ooroefeningen, kruisloopbewegingen, totale bewegingsoefeningen en leer je vooral te testen hoe, waar en wanneer iemand blokkeert, zodat je er aan kan werken en zo de onbalans kan herstellen. Je krijgt veel informatie en oefeningen tot je beschikking en leert hoe de methode toe te passen is in de praktijk. Het is een bijzondere cursus om te volgen.

Aan bod komen:

De rol van linker en rechter breinhemisfeer

Lezen en schrijven

Oog-hand coördinatie

Het leren van kinesiologische technieken om de gevonden onbalans te herstellen.

Bij de cursus hoort een uitgebreid geïllustreerd boek. Meer dan 100 foto’s en tekeningen helpen bij het vereenvoudigen van het leerproces.

Zicht op Woordblind is een cursus voor mensen met minimaal: de cursus De Kunst van het Spiertesten.

Aangezien ik de “Coby” route doorlopen heb en Zichtverbreder ben mag ik de cursus Zicht op Woordblind en Zicht op Leefblind geven.

Door BvK erkend.

Cursusduur  21 uur

Prijs exclusief cursusmateriaal € 175,— p.p.

Cursusmateriaal € 25,—

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *