Cursus Body en Brein Boosters

(Klik op cursussen voor een overzicht van alle cursussen).

De cursus Body en Brein Boosters voor bezige mensen is gecombineerd met het programma geïntegreerd bewegen en je bloedsuiker. Het is een cursus waarin je leert om bewuster te zijn van de verschillende reacties van je lichaam en geest op stressmomenten. En bewust bepaalde dingen te doen om datgene wat er misgaat te corrigeren. Verder is er in deze cursus  aandacht voor ogen, oren, coördinatie, voeding, humeurigheid, burn-out en nog veel meer.

Het is eigenlijk een wonderlijke gedachte dat we zo onbewust zijn als het om beweging gaat. Stel dat je je bewust zou zijn van de spieren die je gebruikt wanneer je de ramen lapt of je auto wast of aardappels schilt. De meeste bewegingen maak je onbewust en we worden ons pas weer bewust van bepaalde bewegingen wanneer het pijn doet.

We gaan naar fitness, naar tennis, naar de vierdaagse en richten ons bewust op prestatie. En daarna voelen we ons als herboren. We waren bewust met beweging bezig. Maar als we hard werken, zittend aan computer, bureau of in de auto, worden de bewegingen onbewust. En ook al presteren we dan ook nog een heleboel, we worden er bepaald niet fitter van; integendeel, we krijgen er soms (vr)eetbuien van.

Deze cursus is een hulpmiddel voor zitters en fitters.

Prijs €125,—  p.p. 2 dgn. of 4 avonden

Reacties zijn gesloten.