Heb jij een hartmuur?!

HEB JIJ EEN HARTMUUR?

Foto Heartwall

Wat is een hartmuur? zoals de naam al aanduidt is het een muur rondom je hart. Die muur kan ernstige effecten hebben op zowel je gezondheid als je geluk. Wanneer we bevrijd worden van onze hartmuur, kunnen we weer leven vanuit ons hart, meer overvloed creëren, zelfs de ware liefde vinden.

Ooit het gevoel gehad dat je hart werd gebroken, of intense emotionele pijn gevoeld, bijvoorbeeld omdat een relatie verbroken werd, of omdat je iemand verloor waarvan je hield? Of omdat je leed onder een of andere vorm van misbruik. Of iets gebeurde waardoor je leven in een neerwaartse spiraal terecht gekomen is.

Onze harten zijn kwetsbaar voor emotionele pijn. Soms zetten zich onverwerkte negatieve emoties vast in ons hartgebied. En soms zal je onderbewustzijn de energie van die onverwerkte emoties in je hartgebied gebruiken om er een muur van te bouwen.
WAAROM? Om je hart te beschermen tegen pijn, ervoor te zorgen dat dat het niet beschadigd wordt. Je kunt de hartmuur vergelijken met een bunker, als het oorlog is ben je blij erin te kunnen schuilen, maar als de oorlog voorbij is en je kunt niet meer uit die bunker komen, dan ontstaan problemen.

De hartmuur kan:

*  je vermogen liefde te geven en te ontvangen blokkeren

* depressie, angstgevoelens, eenzaamheid en ongevoeligheid veroorzaken

* zakelijk succes  en succes in andere delen van je leven blokkeren

* de werking van je immuunsysteem verlagen

* pijn veroorzaken in je nek, schouders en bovenrug

Daarnaast speelt de hartmuur een rol bij hartziektes, druk op de borst, hoge bloeddruk en hartaanvallen.

Wat er kan gebeuren nadat de hartmuur verdwenen is.
Ervaringen van mijn cliënten (soms direct merkbaar, vaak binnen 3 maanden):

* emotioneel meer vrij voelen
* patronen van zelfsabotage verdwijnen
* grote vermindering van angsten, eenzaamheidsgevoel, bezorgdheid
* het vermogen te geven en te nemen neem toe
* verbeterde relaties
* aantrekken van gezonde relaties na jarenlang het tegenovergestelde
* verbetering financiële situatie
* eerste keer verliefd
* meer creativiteit
* meer zelfvertrouwen
* echt horen en kunnen voelen wat de ander zegt/bedoelt
* druk op de borst verdwijnt
* rustig hartrime.

90 % van ons heeft een hartmuur. Stel je voor hoe je leven kan veranderen als die negatieve emoties rondom je hart worden weggenomen. De hartmuur verdwijnt niet vanzelf. Ikzelf werk voor het afbreken van de hartmuur met the Emotion Code. Het afbreken van de hartmuur kan in 2-3 sessies gebeuren.

This entry was posted in Emotion code and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *